Hoe mogen we je helpen?

De nieuwe privacywet (AVG)

Natuurlijk gaat Rabout & Partners vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om (AVG)

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets zeggen over u. Uw telefoonnummer, uw e-mailadres, inkomensgevens, hoeveel er op uw rekening staat… u vertrouwt ons heel wat persoonlijke gegevens toe. Wij doen er alles aan om zorgvuldig, vertrouwelijk en verantwoord om te springen met deze informatie.

Alle informatie over hoe wij uw gegevens verwerken en beschermen, en wat uw rechten zijn met betrekking tot uw gegevens, heeft Rabout & Partners en/of Financiele Diensten Hoofdplaat/IJzendijke daarom gebundeld in een aangepaste dienstenwijzer inclusief Privacy-kaart en Privacy-statement.

Waarom deze uitbreiding? Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden in alle lidstaten van de Europese Unie. Deze Europese verordening zorgt voor een betere bescherming van de privacy van alle Europese burgers. Met onze uitgebreide dienstenwijzer en toegevoegde Privacy verklaringen passen we deze regelgeving nauwgezet toe. 

Neemt u de verklaring graag in detail even door ?, dan kan dat bij ons op kantoor of door deze link te raadplegen https://raboutenpartners.nl/media/licentie/313/form/2181643%20Privacystatement.pdf

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 18-06-2018. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie