Hoe mogen we je helpen?

Rabout & Partners en Hendrikse Verzekeringen slaan de handen ineen!

Rabout en Partners staat niet stil. Met gepaste trots willen wij u bij deze informeren dat wij de handen ineen slaan met overbuurman Hendrikse Verzekeringen.


Wij zijn overeengekomen om per 1 januari 2022 beide kantoren aan de Markt in IJzendijke samen te voegen tot één kantoor en de klanten vanuit ons pand op gepaste en gewenste wijze te bedienen.

Paul Hendrikse en Christine Masclée worden daarmee onderdeel van het team van Rabout & Partners. Zij blijven de eerste aanspreekpunten voor de klanten van Hendrikse Verzekeringen.

Daarnaast zal de brede inzetbaarheid van Christine ook kantoorbreed worden benut.

Later in deze nieuwsbrief stellen we het vernieuwde en enthousiaste team van Rabout & Partners nader aan u voor.

Door deze stap denken wij dat wij als Rabout & Partners nog robuuster worden. Daarmee is immers onze kennis en kunde nog verder uitgebreid, zijn we toekomstbestendiger en is vooral onze lokale aanwezigheid nog beter gewaarborgd.

Met vriendelijke groet

Theo Rabout
directeur Rabout & Partners

 

Personele wijzigingen Rabout & Partners

Naast de versterking van Paul Hendrikse en Christine Masclée, hebben we eind september afscheid genomen van onze trouwe medewerkster Esther Verstraete-Cornelis. Esther vond het na ruim 20 jaar tijd om nog eens een andere uitdaging buiten de bank/verzekeringswereld aan te gaan. Een besluit dat we vanzelfsprekend respecteren en haar daarin ook veel succes wensen.

Omdat Esther toch mede het gezicht was van onze bankvestiging zijn we gelijk op zoek gegaan naar  vervanging. Die hebben we gevonden in de personen van Sarina van Exter (per 1/11) en Marleen Steutel-de Rijcke (per 1/12). 

Met de de jarenlange ervaring in het bankwezen van beide dames denken wij de groei van onze vestiging van de RegioBank met kundigheid en met gekende mate van service te kunnen beteugelen.

 

Team Rabout & Partners 2.0 nader voorgesteld


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 27-12-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie