Hoe mogen we je helpen?

Rabout & Partners gaat samenwerken met De Nederlandse Kluis

Vanaf 1 december zal Rabout & Partners een samenwerking starten met De Nederlandse Kluis. Dit betekent dat u op het vertrouwde adres aan de Markt 5-6 in IJzendijke nu ook terecht kan voor het huren van een bankkluisje. Zo staan uw waardevolle spullen altijd veilig achter slot en grendel! Veel banken stoppen tegenwoordig of zijn al gestopt met het verhuren van bankkluisjes. Ook voor mensen die niet van de bank komen is een bankkluisje nog eigenlijk erg relevant. Waar bewaart u bijvoorbeeld uw sierraden, erfstukken of belangrijke documenten? Of zelf uw laptop tijdens uw vakantie?

Wat is De Nederlandse Kluis?

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met inmiddels al meer dan 50.000 klanten en vestigingen verspreid door heel Nederland, vaak op minder dat 20 minuten reistijd. Er zijn verschillende formaten aanwezig waarbij het eerste formaat al beschikbaar is vanaf € 9,95 p/m. Voor meer informatie of het plannen van een vrijblijvende rondleiding neemt u contact op via 0117-301159 of 088 – 744 5555 of bezoekt u www.denederlandsekluis.nl/vestiging/ijzendijke.

Openingsactie: eerste maand gratis!

Natuurlijk hebben wij aan onze bestaande relaties gedacht. Huur daarom deze maand nog een kluis en de eerste maand wordt u gratis aangeboden door Rabout & Partners. (NB: actie geldig enkel in de maand december 2019).

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 28-11-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie