Hoe mogen we je helpen?

Wat doen wij?

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

Schadeverzekeringen

Zowel voor de particulier als ondernemer kunt u bij de experts van Rabout en Partners terecht voor het gehele scala van schadeverzekeringen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de verzekering voor uw woning, inboedel, auto, aansprakelijkheid of rechtsbijstand maar ook aan de eventuele verzekering van al uw bedrijfsmatige risico's

Inkomensverzekeringen

Wenst u een uitkering bij overlijden en/of arbeidsongeschiktheid te verzekeren?  Of zoekt u de zekerheid van de uitvaartverzekering ? De adviseurs van Rabout en Partners begeleiden u graag bij het doorgronden van de wirwar van mogelijkheden en voorwaarden om samen een passende keuze te maken.

Zorgverzekeringen

Voor een zorgverzekering op maat, kunnen we u de keuze uit diverse verzekeraars bieden. Problemen met declareren, ook dan is Rabout en Partners uw vraagbaak en zorgen wij voor de nodige ondersteuning.

Bankzaken

Als lokaal adviseur van RegioBank kunt u bij ons terecht voor betalen, sparen, lenen en voor uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw onderneming. Kortom al uw bankzaken onder één dak! En u regelt het zoals u het wenst. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze mobiel bankieren app. Daarbij kunt u altijd terugvallen op één van de persoonlijke adviseurs van Rabout en Partners.

Kredieten

Lenen doe je bewust, maar kies dan wel de juiste lening. Doorlopend krediet, persoonlijk krediet, restschuldfinanciering of financial lease..... Rabout en Partners kan u voorzien van advies op maat en heeft toegang tot verschillende aanbieders van deze verschillende kredietvormen.

Hypotheken

Voor het eerst een woning kopen, uw huidige woning verkopen en een een nieuwe droomwoning in het verschiet, ongelukkig of twijffels bij uw huidige hypotheekconstructie of voorwaarden ?  Heeft u ook zo veel van deze of andere vragen over uw hypotheek ?  Schroom niet contact op te nemen met Rabout en Partners. Reeds jarenlang adviseren en bemiddelen wij voor ca 20 aanbeiders.

Pensioenadvisering

Complexe pensioenoverzichten, veranderende wet- en regelgeving en onduidelijke informatie over de pensioenleeftijd ? Voor veel werkgevers en werknemers is pensioen een lastige kwestie. Bij Rabout en Partners kunt u terecht voor pensioenadvies dat pensioen begrijpelijk maakt en u onafhankelijk en eerlijk advies op maat geeft.

Op deze website willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelterreinen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!